Tenká stěna plodů je činí ideálními pro přípravu nezvykle aromatického koření.
Plody: Podlouhlé, úzké, okolo 6-8 cm dlouhé a ne více než 1 cm široké. V nezralém stavu jsou velmi světle zelené až bělavé, poté zrají přes oranžovou do červené barvy. Hmotnost paprik se pohybuje kolem 4-7 g.
Chuť a pal: Papriky mají ovocnou osvěžující chuť doprovázenou palčivým aroma. Pal se pohybuje okolo 30 tisíc SHU. Velmi se hodí na sušení a přípravu mletého koření, přidání do salátů nebo přípravu omáček.
Rostlina: Spíše vysoký keř dorůstající zpravidla kolem 1,5-2 m. Rostlina jsou relativně řídce větvené (viz fotky), avšak mají skvělé výnosy. Z jedné rostliny není problém sklidit za celou sezónu přes 200 plodů, což je asi 1 kg.
Původ: Kultivar pochází z Peru.