Plody: Podlouhlé, úzké s lehce krabaté. Zprvu jsou světle zelené až bělavé, později zrají do krásné karamelové barvy. Dorůstají délky okolo 8-11 cm a průměru do 2 cm.
Chuť a pal: Chuť je typická pro indické kultivary typu Jolokia, kořeněná a peprná s exotickým aroma. Pal je velmi vysoký a dosahuje okolo 1 milionu SHU.
Rostlina: Mohutný a rozložitý keř dorůstající výšky okolo 1,5-2 metrů a obdobného průměru koruny. Pravděpodobně jedna z nejmohutnějších rostlin, které jsme doposud pěstovali. Plody nasazuje v bohatých trsech, což se projevuje excelentním výnosem. Z jedné rostliny lze při dobré péči za sezónu sklidit i více než 5 kg.
Původ: Kultivar pochází z Bhutánu, větší popularitě se však těší v sousední Indii.