Plody: Robustní, soudečkovité, někdy s zaškrceným apexem připomínajícím tvarově atomový hříbek a extrémně zvrásněným povrchem. Nejprve jsou zelené, poté zrají do světlého odstínu hnědé barvy.
Chuť a pal: Plody se vyznačují ovocnou a silně kořeněnou bohatou chutí doprovázenou zemitým exotickým aroma. Pal je velmi vysoký, pohybuje se nad hranicí 1 milionu SHU.
Rostlina: Spíše středně vysoký kompaktní keř dorůstající výšky okolo 1 metru a obdobného průmeru koruny. Rostlina nasazuje mnoho jednotlivě vyrůstajících plodů, což vede k vysokým výnosům.
Původ: Kultivar pochází z dílny italského šlechtitele Diega Draxe a vznikla křížením odrůd Chocolate Nagabrain a Big Mustard Mama. Quatrefoil verze se od klasické Boia Chocolate liší zejména drsnějším vzhledem plodů, vyšším palem a zvýšenými výnosy.