Plody: Drobné, vejčité až podlouhlé, připomínající větší zrnka rýže. Dorůstají délky okolo 15-20 mm a šířky jen 2-3 mm. Zprvu jsou zelené s tmavě fialovými skvrnami, následně zrají přes řadu odstínů žluté a oranžové do svítivě světle červené barvy.
Chuť a pal: Plody mají v plné zralosti zajímavou kouřovou chuť s nasládlými tóny a silně kořeněným aroma. Zelené plody mají svěží zeleninovou kořeněnou chuť. Pal se pohybuje okolo 15-30 tisíc SHU.
Rostlina: Středně vysoký hstě větvený keř dorůstající výšky okolo 1,3-1,8 metru a obdobného průměru koruny. Pro rostliny jsou typické spíše drobné vejčité lístky a rostliny působí celkově velmi úhledným patrovitým dojmem. Plody vyrůstají jednotlivě, avšak v enormním množství. Zralé plody jsou při doteku opadavé, tedy je sbíráme bez stopek.
Původ: Kultivar pochází z Argentiny, kde roste jako divoce jako součást místní flory.