Plody: Podlouhlé, soudečkovité a velmi krapaté, na konci někdy zakončené nápadnou špičkou. Zprvu jsou absolutně černé, následně zrají do velmi tmavého odstínu hnědé barvy. Rozeznat zralé plody může být někdy mírný problém.
Chuť a pal: Plody mají silně kořeněnou zemitou chuť doprovázenou exotickým palčivým aroma. Pal je vysoký, pohybuje se okolo 1 milionu SHU.
Rostlina: Středně vysoký až vyšší keř dorůstající výšky okolo 0,8-1,3 m. Stonky jsou černé, listy velmi tmavě zelené. Plody vyrůstají ve dvojicích nejprve vzpřímeně, následně se stopka pod jejich váhou prověsí. Na superhot odrůdu mají keře skutečně vysoké výnosy.
Původ: Kultivar původně vytvořil Enrico Lai (The Mojo Pepper) z Itálie, vzhledem k jeho ukončení veškeré práce s chilli se nám nepodařilo zjistit odrůdy použité ke křížení. Co je však důležitější, na odrůdě začal pracovat Francis Cagnon z Kanady a podařilo se mu řadu znaků více méně ustálit. My jsme měli možnost pěstovat rostliny generace F6, vy tedy ze svých semen vypěstujete generaci F7. Kultivar by tak měl být relativně stabilní, mírné odchylky od vyobrazených fotek se však mohou stále vyskytovat.