Plody: Podlouhlé, subtilní, jem velmi mírně pokroucené, asi 4-6 cm dlouhé a okolo 1-1,5 cm široké. Zprvu jsou světle zelené, následně zrají do velmi sytého odstínu žluté barvy.
Chuť a pal: Plody mají velmi kořeněnou citrusovou chuť i aroma, které doprovází příjemně hřejivý pal pohybující se okolo 200-250 tisíc SHU. Plody mají po dozrání tendenci měknout, ne však schnout. Zralé plody ponechané na rostlině několik dní mají po rozkrojení uvnitř želatinovou strukturu. Z toho důvodu se příliš nehodí na sušení, naopak se jedná o skvělou volbu pro přípravu chilli omáček a pikantních pokrmů.
Rostlina: Spíše středně vysoký, velmi kompaktní keř dorůstající výšky okolo 0,7-1 m a průměru koruny okolo 1-1,2 m. Plody nasazuje zpravidla v trsech po 2-4, což zaručuje skutecně skvělé výnosy.
Původ: Tento kultivar pochází z africké Ghany, kde ji objevil Joe Delaney z USA. Jedná se o lokální a nepříliš rozšířený kultivar.