Plody: Podlouhlé, úzké a lehce hrbolaté, asi 7-11 cm dlouhé a okolo 1,5-2 cm široké. Zprvu jsou zelené, následně zrají do krémově bílé až nažloutlé barvy.
Chuť a pal: Plody mají svěží citrusovou a ovocnou chuť doprovázenou kořeněným exotickým aroma. Pal se pohybuje okolo 100-150 tisíc SHU.
Rostlina: Spíše nižší keřík dorůstající výšky okolo 50-70 cm. Kompaktní koruna se však rozpíná do šířky, takže může dorůst průměru většího než 1 m. Plody nasazuje v trsech zpravidla po 2-3, což vede k parádním výnosům. Během léta zrají plody až do nažloutlého odstínu, v průběhu chladnějšího jara a podzimu jsou spíše krémově bílé.
Původ: Tato odrůda pochází z brazilského města Boa Vista, které se nachází ve spolkovém státu Roraima (neplést se stejnojmenným kapverdským ostrovem). Kultivary typu Murupi, Aribibi či Gusano (popř. Aji Gusanito) jsou v celé Brazílii velmi oblíbené a používají se pro přípravu všech možných pokrmů a koření unikátní světlé barvy.