Plody: Drobné, fazolkovité, asi 1-1,2 cm dlouhé a nejvíc 0,5 cm široké. Zprvu jsou zelené, následně zrají přes oranžovou do červené barvy.
Chuť a pal: Plody mají silně kořeněnou exotickou chuť doprovázenou kouřovým zemitým aroma, což je…
Plody: Podlouhlé, spíše užší a s krabatým povrchem. Dorůstají délky okolo 10 cm a průměru 2-2,5 cm. Zprvu jsou tmavě zelené, následně zrají do červené barvy.
Chuť a pal: Plody mají velmi kořeněnou a zemitou chuť, která je pro kultivary…
Plody: Robustní, spíše podlouhlé a silně zvlněné. Dorůstají délky okolo 6-7,5 cm a v průměru kolem 2,5-3,5 cm. Zprvu jsou zelené, následně zrají do svítivě červené barvy.
Chuť a pal: Plody se vyznačují výraznou ovocnou chutí a palčivým…
Plody: Podlouhlé, postupně se zúžující směrem ke špičce, hladké s výrazným podélným žebrováním. Zprvu jsou zelené, později zrají do svítivého odstínu oranžové barvy.
Chuť a pal: Aroma i chuť jsou velmi ovocné a exotické. Pal je však…
Plody: Podlouhlé, spíše úzké a zakončené nápadnou ostrou špičkou. Zprvu jsou světle fialové, následně zrají do krásné broskvové barvy, přičemž si ponechávají částečné fialové až narůžovělé zbarvení. Jsou asi 5-7 cm dlouhé a 2-3 cm široké. …
Plody: Zvonkovité, asi 4-6 cm dlouhé a 3-5 cm široké. Zprvu jsou spíše světle zelené, následně zrají do oranžové barvy. Na konci léta po ochlazení mohou plody dozrávat spíše do tmavě žluté barvy.
Chuť a pal: Plody mají velmi sladkou a…
Plody: Podlouhlé, všemožně pokroucené a s krabatým povrchem. Mohou dorůst délky až okolo 12-15 cm a šířky okolo 3-3,5 cm. Zprvu jsou zmavě zelené, následně zrají do světlejšího odstínu hnědé barvy.
Chuť a pal: Papriky mají velmi…
Plody: Ukazuje se, že osivo Burundi zakoupené od Jukky Fataliiho dalo vzniknout nejen odrůdě Crimson Suprise. Celkem kultivujeme 3 fenotypy, které vznikly zkřížením s neznámou odrůdou. Tento fenotyp má podlouhlé, na konci zaoblené úzké…
Plody: Robustní, silně krabaté, zpravidla ne o moc delší než širší. Dorůstají okolo 5-7 cm délky a 4-5 cm v průměru Zprvu jsou zelené, následně zrají do spíše bledšího odstínu oranžové barvry.
Chuť a pal: Plody vynikají velmi kořeněnou…
Plody: Podlouhlé, na průřezu kulaté, mírně hrbolaté se silnou stěnou. Zrají z tmavě zelené do červené barvy.
Chuť a pal: Chuť je ovocná, mírně kořeněná s palčivým aroma. Pal je velmi vysoký, rozhodně přesahuje 1 milion SHU.
Rostlina:…
Plody: Drobné, fazolkovité, asi 1-1,2 cm dlouhé a nejvíc 0,5 cm široké. Zprvu jsou zelené, následně zrají přes oranžovou do červené barvy.
Chuť a pal: Plody mají silně kořeněnou exotickou chuť doprovázenou kouřovým zemitým aroma, což je…
Plody: Podlouhlé, postupně se zúžující směrem ke špičce, hladké s výrazným podélným žebrováním. Zprvu jsou zelené, později zrají do svítivého odstínu oranžové barvy.
Chuť a pal: Aroma i chuť jsou velmi ovocné a exotické. Pal je však…
Plody: Podlouhlé, úzké a s hladkým povrchem. Zprvu jsou světlé, zelenožluté, později zrají přes oranžovou barvu do červené. Dorůstají délky okolo 4-5 cm a průměru do 1 cm.
Chuť a pal: Papriky mají silně aromatické plody svěží zeleninové…
Plody: Podlouhlé, spíše úzké a zakončené nápadnou ostrou špičkou. Zprvu jsou světle fialové, následně zrají do krásné broskvové barvy, přičemž si ponechávají částečné fialové až narůžovělé zbarvení. Jsou asi 5-7 cm dlouhé a 2-3 cm široké. …
Plody: Robustní, lehce podlouhlé a na konci často zakončené srpkovitou špičkou. Dorůstají délky okolo 6-8 cm a průměru asi 3-3,5 cm. Zprvu jsou tmavě fialové, prakticky černé, pozdějí zrajjí do velmi netradičního zlatavého odstínu, přičemž…
Plody: Zvonkovité, asi 4-6 cm dlouhé a 3-5 cm široké. Zprvu jsou spíše světle zelené, následně zrají do oranžové barvy. Na konci léta po ochlazení mohou plody dozrávat spíše do tmavě žluté barvy.
Chuť a pal: Plody mají velmi sladkou a…
Plody: Robustní, soudečkovité a povětšinou zvlněné. Podle některých připomínají dokonce tekoucí lávu. Zprvu jsou tmavě zelené, následně zrají do sytě červené barvy
Chuť a pal: Papriky vynikají sladkou ovocnou chutí doprovázenou zemitými…
Plody: Podlouhlé, robustní a lehce krabaté. Nejprve jsou velmi světle zelené, následně zrají před odstíny oranžové až cappuccino do červené barvy.
Chuť a pal: Plody mají typickou kořeněnou, lehce ovocnou a spíše zemitou chuť. Pal je…
Abychom mohli přizpůsobit obsah a reklamy konkrétním uživatelům, poskytovat funkce sociálních médií a analyzovat návštěvnost našeho webu, používáme soubory cookie. Informace o vaší práci s webem také sdílíme s našimi partnery pro sociální média, inzerci a zpracování analýzy, a to v souladu s dokumentem Zásady zpracování osobních údajů. V části „Nastavení souborů cookie“ můžete upravit své preference. Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie.