Plody: Podlouhlé, velmi úzké, dorůstají délky okolo 30-45 cm a průměru jen okolo 1 cm a méně. Zprvu jsou zelené, později zrají do červené barvy.
Chuť a pal: Plody mají nasládlou chuť, vzhledem k tenké stěně se však nehodí na syrové křoupání. Pal je nízký, pohybuje se jen okolo 20 tisíc SHU.
Rostlina: Spíše středně vysoký keř dorůstající výšky okolo 0,7-1,2 metru a průměru koruny kolem 0,5-1 m. Vzhledem k enormní násadě plodů mají keře extrémně vysoké výnosy.
Původ: Kultivar pochází z čínské provincie Guizhou, kde se pěstuje na lokalitě obklopené pohořím Leigongshan, které lze volně přeložit jako Pohoří Hromů. Název pohoří se spolu s délkou plodů podepsal na výsledném názvu odrůdy.
*) Typické chilli papričky označované druhově jako C. annuum pocházejí primárně z území Mexika či z Asie. V těchto oblastech se však po staletí kříží s druhy C. frutescens, popř. C. chinense. Správné označení u všech takových odrůd by tedy bylo [C. annuum x C. frutescens] apod. Abychom však předešli zmatkům a velkému množství dotazů, rozhodli jsme se raději pro označení C. annuum sensu lato, tedy "v širším slova smyslu". To znamená, že u rostlin sice převažují znaky tohoto druhu, botanicky se však jedná o hybridní populaci.